2011. október 10., hétfő

Küzdelem és az élet örömei


 "A küzdelem egy erőteljes energia, amely segít nektek hazatalálni. Mindenki azért küzd, hogy visszatérjen a középpontba (haza), és megtalálja az örömöt és a békét. A ti világotokban mindennek megvan a saját küzdelmi rezgése, legyen az társadalmi küzdelem vagy belső küzdelem. A növények, állatok és emberek küzdelme csupán kifejezésre jutása ennek a nagy, örök erőnek. Amikor nekiállsz, hogy ténylegesen azon munkálkodj, hogy pozitív gondolkodásmódot hozz az életedbe, és aszerint élj és cselekedj, meglátod, az élet több örömet hoz majd neked. Akkor a küzdelem megritkul. 
A tanácsom az, hogy minden reggel, amikor felébredtek, adjatok hálát az Istennek, hogy megajándékozott a lélegzet egy újabb pillanatával. Továbbra is legyetek hálásak szeretteitekért, családotokért és barátaitokért, valamint saját adottságaitokért és tehetségetekért. Az imában, a meditáció alatt mondjátok ki, hogy azon a napon azért ébredtek fel, hogy felfedezzétek az életetek csodáit és azokat a (pozitív és negatív) élményeket, amelyeket aznap megtapasztaltok. Értsétek meg, hogy ez is egyfajta csoda, amely segíti tudatra ébredési folyamatotokat. 
Aztán éjjel, mielőtt elalszotok, gondoljátok végig, mi történt, és méltányoljátok, hogy a nap hány csodát hozott nektek. Ha ezt teszitek, a csodák egyre nőnek majd, és így előre juthattok és kifejleszthettek magatokban egyfajta pozitív hozzáállást. Küzdelmetek tehát csodává változhat."

Virginia Essene - Orpheus Phylos: Mihály Arkangyal útmutatása az új évezredre

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése