2011. november 24., csütörtök

Az Angyalok javaslata arra vonatkozóan, hogy miket ne használjunk és együnk


"Az Angyalok nógatnak bennünket, hogy méregtelenítsük testünket. Sokan intuitív módon megérzik, hogy változtatniuk kell étrendjükön, és életstílusukon. Ezek valóságos üzenetek, amelyek az Őrzőangyalainktól érkeznek. Nem csak képzelgések. Az Angyalok azt kérik tőlünk, hogy ne fogyasszunk több mérgező anyagot ételeinkben, italainkban, és azokban az anyagokban, amiket a testünkre kenünk. A méreganyagok lecsökkentik az energiaszintünket, és nehézkesek leszünk tőlük. Megakadályozzák azt a képességünket is, hogy üzeneteket fogadjunk az égből. A méreganyagok spirituális fejlődésünket is akadályozzák.

Az Angyalok kérnek bennünket, hogy kerüljük el a következőket:
  • Féregirtóval és hormonokkal kezelt hús, hal és szárnyas. Mivel gyakorlatilag minden állati hús és abból származó termék (tej, tojás, sajt stb.) tartalmaz hormon, és vegyszermaradványokat, legjobb, ha a vegetáriánus életmód felé közelítünk. (Minimum hetente egyszer-kétszer mellőznünk kell mindenféle állati termék fogyasztását). Ha úgy érezzük, nem tudunk ezekről lemondani, vásároljunk organikus tejtermékeket, szabadon nevelt csirkéket és tojásaikat, hormonmentes húst. Ezeket megtaláljuk a különböző gyógynövényboltokban, több csodálatos hús-helyettesítő termékkel együtt. A vegetarianizmus nagy utat járt be az elmúlt öt év során. Aki már rég kóstolta, érdemes újra megpróbálnia, nagyon ízletesek a vegetáriánus ételek, és alig lehet őket megkülönböztetni a húsostól.
  • Rovarirtóval kezelt gyümölcsök és zöldségek. Próbáljunk meg csak organikus élelmiszert fogyasztani. Olyan helyen vásároljunk, ahol organikus zöldségek, gyümölcsök is kaphatók.
  • Mérgeket tartalmazó italok. Az Angyalok arra kérnek minket, hogy iktassuk ki étrendünkből, vagy legalább jelentősen csökkentsük az alkohol, koffein, és szénsavas italok fogyasztását. Igyunk forrásvizet "ivóvíz" helyett, az Angyalok ugyanis arra ösztökélnek, hogy a vizet a lehető legtermészetesebb formájában fogyasszuk. Csak frissen facsart gyümölcslevet igyunk, mert az életerő eltávozik a gyümölcsből már húsz perccel azután, hogy kifacsarták. A koncentrált, vagy fagyasztott gyümölcslé egészséges vitaminokat tartalmaz ugyan, de nem olyan életadó, mint a friss.
  • Nitrátok. Kerüljük el az érlelt húsokat, vagdalt húst, kolbászt, sonkát. Vannak szójatermékek, amelyek pontosan úgy néznek ki, olyan az illatuk és az ízük is, mintha húsból lennének.
  • Mérgek a tisztálkodó szerekben. Kerüljük el a sodium laurel sulphate-ot, ami nitrát katalizátor, a propylene glycolt, ami egy gyári fagyásgátló. Olvassuk el a címkéket a testápolókon, fogkrémeken, kozmetikumokon, samponokon. Sokféle nem toxikus termék kapható gyógynövényboltokban, de mindig el kell olvasni a címkét, mert sok állítólagos természetes készítmény tartalmaz sodium laurel sulphate-ot és egyéb mérgeket.
  • Mérgek a háztartási tisztító eszközökben. Cocamide DEA, DEA, Sodium Laurel Sulphate, Sodium Laureth Sulfate, faggyú és mesterséges illatanyagok kerülendők. Kaphatók természetes és hatékony tisztító és öblítőszerek. Kerüljük a fehérítőket, és a fehérített papírtermékeket, zsebkendőket, kéztörlőket.
Felgyorsíthatjuk a méregtelenítési folyamatot azzal, ha sok folyadékot iszunk, eleget alszunk, mozgunk, és eleget vagyunk friss levegőn.
Az Angyalok azon dolgoznak, hogy emelkedjen testünk "rezgésszáma". Mint ahogy a hegedűhúr magasabban rezeg egy magasabb hanghoz, mi magunk is felfelé haladunk a skálán. Így tartunk lépést a Föld frekvenciájának emelkedésével. Ez nem azt jelenti, hogy gyorsabban mozgunk, vagy elfoglaltabbak, hajszoltabbak leszünk. Azt jelenti, hogy nem leszünk annyira tömörek, érzékenyebbek leszünk az Angyalok magasabb, finomabb frekvenciáira. Intuitívabbak, kreatívabbak, energikusabbak leszünk."

Forrás: Dr. Doreen Virtue: Angyalokkal gyógyítás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése