2011. december 23., péntek

Dimenzióváltás - Jézus üzenete, leírta: Gaál Sarolta


"Új Ég és Új Föld adatik"

"A Földön óriási átalakulási folyamat zajlik, immár több mint 2000 éve. Ezt a folyamatot hívjuk, Felemelkedésnek. Ennek a folyamatnak a vége felé tartunk, befordultunk a célegyenesbe.

Jelenleg látszólag a káosz az úr a világban, ám ez ennek a folyamatnak a természetes vele járója, mivel, ahogy nő a világosság, úgy kerül felszínre egyre több sötétség. Jelenleg még a kegyelmi időszakot éljük, még van lehetőség dönteni az egyénnek, hogy mit választ, amíg a Föld a harmadik dimenzióban tartózkodik. A Felemelkedést, az egységben élést, vagy marad az EGO szintű működésben. Minden lénynek lehetősége van erre, hogy saját szabad akaratából döntsön, mit választ. A Föld, mint tudatos létező úgy döntött, hogy magasabb szinten akar élni, mint sok-sok időn keresztül. Ezt a kérését támogatták és ma is támogatják. A teremtésben, még ilyen, egyszerre kétdimenziós váltásra még nem volt példa. Más bolygók is döntöttek már így, és jelenleg is vannak ilyen átalakulások, hogy magasabb rezgésszinten szeretnének létezni.

A Maja-naptár pontosan jelzi egy világkorszak végét, azt is jelezve, hogy egy nagy fejlődési lehetőséget kapva, GLOBÁLIS SPIRITUÁLIS FEJLŐDÉSI lehetőséget kaptunk, tudatra ébredési lehetőséget. Kik vagyunk valójában? Egységben, békében, szeretetben akarunk élni vagy továbbra is az elszigetelődést választjuk. Ezt kinek-kinek magával szükséges tisztáznia.
A felemelkedés kezdetét R. Steiner a János Evangélium című könyvében nagyon szépen írja le, ezért most röviden beszélek erről. A Krisztus impulzus, mely a Földre újra lehorgonyozta a szeretet energiát, mivel addigra az emberiség nagy része elfelejtette, hogy miért élünk itt a Földön, a Krisztusi áldozat ezért vált szükségessé, hogy a szeretet, mint energia újra áramolni tudjon a Földön. Ez az időszak volt szellemi szempontból a legsötétebb korszak.

A felemelkedési folyamatot sokan kísérik figyelemmel a magasabb szférák lakói közül. Szeretettel teli Lények sokasága segíti az emberi testben tartózkodó lelkeket, hogy megkönnyítsék az átmenetet. A dimenzióváltásról már a régi iratok is írtak, mely a Krisztusi Mennybemenetel óta vált lehetségessé. Vannak, akik ezt az idők kezdete óta tartó folyamatot valami hókusz-pókusznak fogják fel, de ma már a természettudósok is azon az állásponton vannak, hogy valami történni fog. Beszélnek pólusváltásról, az elektromágneses tér változásairól, földkéreg elmozdulásról és ezek velejáróiról. Sok információ kering a köztudatban arról, hogy maga az átlépés mikor fog megtörténni, erről biztos tudásunk nincs.
Jelenleg a 3., 4., és az 5. dimenziós terek, egyidejűleg vannak jelen. Már vannak a Földön 5. dimenziós rezgésszintet elért terek is. A 3., 4. dimenziós létformák az 5. dimenzió szintjén nem léteznek, éterikusabb, félanyagi testek vannak. Az 5. dimenzióból már nincs kötelező visszaszületés az anyagi világba - értsd 3. 4. dimenzió - de aki azt választja, hogy leszületik segíteni az itt tartózkodóknak, megteheti. Azon a frekvencián már nincs se harag, se gyűlölet, se aggódás. Letisztult energiák, letisztult lelkek világa. A magas rezgésszám miatt, minden gondolatnak, érzésnek szinte azonnali "eredménye" van.

Az átlényegülés kapujában állunk, rajtunk múlik, hogy mit döntünk, mit választunk. A mindenki felemelkedik egy tévhit. Mindenkinek magának szükséges kiépítenie a fénytestet, amihez időre és önmagunkra-figyelésre, blokkjaink, régi beidegződéseink oldására van szükség és az Egyetemes Szeretet elfogadására.
Aki megcsömörlött a földi léttől, azok nem az ötödik dimenzióba fognak kerülni, mert nem az a cél, hogy megutáljuk a földi létet, és azt mondva, na nekem ebből elég volt, irány a magasabb létforma, ez nem lehetséges. Az anyag átszellemesítése a feladat, nem az anyagi sík elutasítása. Pláne nem lebecsülése.
Mennyei Atyátok azért teremtette, hogy itt a földi életben meg tudjuk tanulni az Egyetemes Szeretetet. Békében élni magatokkal és a körülöttetek élőkkel, beleértve az állatokat, növényeket, minden földi létformát. Átszellemiesíteni az anyagot úgy lehet, hogy a földi itt tartózkodásotok idején a tudatos élettel, nagyobb odafigyeléssel a szeretetet megélve, megvalósítva azt a földi létet, amire egy-egy inkarnáció adatik. Ma már nagyon lelassult ez a folyamat, mert hiába döntöttek úgy sokan a leszületés előtt, hogy ők a hazafelé vezető utat választják, ez a, ha törik, ha szakad megyek, ez nem az a ráutaló magatartás.
A "feledés poharát" mindannyian kiittuk a testbe költözéskor, de ma már egyre több gyerek képes visszaemlékezni arra, hogy ő valami céllal született, az életének értelme és célja van. Van, ahol olyan a családi beállítódás, hogy sikerül megőriznie valamennyit ebből az adottságából. Nekik van a legnagyobb szükségük biztatásra, bizalomra, hogy merjék használni "rejtett képességeiket". A felnőtt lakosság itt a Duna-medencében lassan abban se hisz, amit lát, nem, hogy az újszülött "rejtett képességeiről" nincs tudása, de a legnagyobb gondot az okozza, hogy a saját lelkével sincs kapcsolata. Persze bennük is ott a lélek a testben, de eluralkodott az "egyszer élünk", felelősség vállalása nélkül lehet pusztítani, irtani embert, fát, állatot. Karmikus jóvátételre nekik is lesz lehetőségük, de ehhez még nem lehet tudni, hogy mikor jutnak el arra a szintre, amikor ez számukra lehetőség formájában megadatik. OM, AMEN."

Forrás: Ezoporta magazin

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése