2011. július 11., hétfő

Angyalkártyák

Ha nehézségeid vannak az üzenetek átvételében, vagy tiszta értelmezésében (írja Doreen Virtue),  akkor lehet, hogy könnyebben hangolódsz rájuk angyalkártyák, vagy álmok segítségével. Mindkét módszer ősrégi orákulum, melyek segítségével elérhetjük a körülöttünk lebegő égi üzeneteket. A kártyák különösen hasznosak a másoknak közvetített üzenetek tisztázásában. []
A kártya ősi módszer az égi javaslatokkal való kapcsolatteremtésre. A kártya lehet angyalkártya, I Ching, tarot, vagy más kártya. []
Az angyalkártya segít hitelesíteni a rengeteg érzetet, üzenetet, előérzetet, és magyarázatot, amit az ülések alatt tapasztalok. Az évek alatt azt tapasztaltam, hogy amikor túl kimerült vagyok ahhoz, hogy megértsem, mit mondanak az angyalok, vagy ha az üzenet zavaros, nem tiszta, akkor támaszkodhatok az angyalkártyáimra. Számomra a kártya diagnosztikai eszköz, ami megerősítő bizonyítékokkal szolgál, ahogy az orvos számára az ultrahang, a vérnyomásmérő, vagy a szív monitor. []
Hogyan segíthet egy csomag kártya abban, hogy könnyebben kapcsolatba lépj az angyalokkal? Minden kártyán van egy kép, egy szám, vagy szó az egyik oldalán (az angyalkártyák esetében általában egy angyal, és egy két szó a kártya jelentéséről). Amikor húzol egy kártyát az angyalok rajtad és a kártyán keresztül hatnak, hogy a kihúzott kártya tartalmazza azt az üzenetet, amire szükséged van.
Én azt tapasztaltam, hogy az angyalkártyák konzekvensen, pontosan működnek, feltéve, ha követed a következő lépéseket:

  1. Tegyél fel egy kérdést: Minél pontosabban fogalmazod meg a kérdést, annál pontosabb lesz a válasz. Ha nincs pontos kérdésed vagy problémád, akkor egyszerűen kérj általános tanácsot az égtől, hogy küldjenek olyan üzenetet, amit most a leglényegesebbnek tartanak számodra. Gondolatban ismételd el néhányszor a kérdést, mielőtt kihúzod a kártyát.

  1. Lépj kapcsolatba az angyalaiddal, mialatt megkevered a kártyát: Kérd az eget, hogy vezessen. Különösen ajánlom, hogy hívd segítségül a Szent Szellemet (vagy saját vallásod szerinti megfelelőjét). Az angyalok mellett tapasztalataim szerint a Szent Szellem segítsége rendkívül erős. Megfogalmazhatod ezt a kérést egy imában, vagy meditációban, vagy egyszerűen magadban, vagy hangosan kimondva, ahogy kevered a kártyát. Nem kell semmilyen formális kifejezést használnod. Addig folytasd a keverést, míg azt nem érzed, hogy elég.

  1. Kövesd belső vezettetésedet arról, hogy hány kártyát húzz ki: Az angyalok arra tanítottak, hogy az ő irányításukat kövessem arról, hogy hány kártyát húzzak ki minden ülés alkalmával. A hagyományos módszerek előre meghatározzák, hogy hány kártyát kell kihúzni. Ahhoz, hogy a lehető legvilágosabban eljuttassák hozzád üzenetüket, az angyalok lehet, hogy kevesebb, vagy több kártyát húzatnak veled, mint amennyi a könyvekben szerepel. (A legtöbb esetben egy és tizenkettő közé esik a kihúzott kártyák száma.) Kérj az angyaloktól világos, jól hallható irányítást ebben a kérdésben. Érezni, hallani, látni, vagy tudni fogod a teendőt.

  1. Terítsd ki a kártyákat. Helyezd el a kártyákat sorban egymás mellett magad elé.

  1. Értelmezd minden egyes kártya jelentését: Vizsgáld meg a kártyák ábrázolását, és olvasd el hozzá a magyarázatokat a könyvben egyenként. Ne értékeld le azonban saját intuícióidat és értelmezéseidet sem. Ezek gyakran pontosabbak, mint az általános magyarázatok a könyvekben.

  1. Értelmezd a kártya helyzetét: A szélső bal oldalon található kártya annak a közelmúltját jelenti, akinek az üzenet szól. (Akár te vagy az, akár valakinek közvetítesz.) A második kártya (az elsőtől jobbra) a jelent mutatja. A harmadik a közvetlen jövőt jelzi. A negyedik kártya az illető életét jelzi három hónap múlva. Az ötödik kártya hat hónappal ezutáni helyzetet jelöl, és így tovább három havonként. Minden kártya jelentését helyzetével is egybe kell vetnünk: egy szomorúságot jelölő kártya a második helyen szomorúságot jelent a jelenben. Egy siker kártya a negyedik helyen azt jelenti, a siker a következő sarkon vár, ha például üzleti ügyekről szólt a kérdés.

  1. Figyel meg az ismétlődéseket: Ahogy haladsz előre az üzenet megfejtésével, észre fogod venni, hogy bizonyos ismétlődő elemek, mintázatok alakulnak ki. Kérd az angyalokat, hogy segítsenek meglátni ezeket, és megérteni, hogyan kapcsolódnak a kérdéshez.
Még egy tipp az angyaloktól: Vedd észre, mely kártyák állnak fejjel felfelé (hozzád az értelmezőhöz viszonyítva), és melyek állnak fejjel lefelé. A fejjel felfelé álló kártyák olyan területeket jelölnek, ahol kevés akadály jelenik meg annak az életében, akinek az üzenet szól, míg a fejjel lefelé álló kártyák azokat a területeket mutatják meg, ahol az illető energiái elakadtak. Egy fejjel lefelé álló megbocsátás kártya azt mutatja, hogy az illető sértettséget, haragot hordoz magában valakivel szemben. E kártya jelentésének része lesz, hogy az illetőnek ahhoz, hogy felszabaduljon, el kell engednie negatív érzéseit, és meg kell tanulnia megbocsátani.

Forrás: Dr. Doreen Virtue: Angyali útmutatás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése