2011. július 8., péntek

Arkangyalok részletesen

Rengeteg arkangyal létezik, a leghíresebbek a következők:

Michael arkangyal:

Ő az a védelmező angyal, aki segít a félelmek eloszlatásában és bátorsággal tölti el az embereket. A fényudvara kobalt kék és lila. []
Mivel Michaelt, akárcsak a többi angyalt és felemelkedett mestert nem korlátozza a tér és az idő, mindenki mellett megjelenik, aki kéri, akár egy időben is. Mindig hívd őt, amikor félelem, hirtelen fordulatok, negatív élmények fenyegetik a lelki nyugalmadat. Michael segít abban is, hogy békésen záruljanak le vitáink szeretteinkkel, szomszédainkkal, vagy idegenekkel.
Szinten Michael hatáskörébe tartoznak a mechanikus és elektronikus szerkezetek, ide értve a számítógépet, az autót, a rádiót vagy a vízvezetéket. Hívd őt segítségül, amikor az ilyen szerkezetek felmondják a szolgálatot. Fontos azonban fejben tartanunk, hogy az angyalok időnként megszervezhetnek átmeneti működési zavarokat, hogy valami lényegeset tanítsanak, vagy megóvjanak valamilyen veszélytől. Lehet, hogy például úgy rendezik, hogy elromoljon a fax, és ezzel időt kapunk arra, hogy rátaláljunk egy komoly hibára a levélben, amit el akartunk küldeni, és ami így óriási félreértéseket okozhatott volna. Imádkozz segítségért, vezettetésért, és megértésért, amikor bármilyen mechanikus vagy elektronikus szerkezettel van gondod. Michael vagy helyrehozza a problémát, vagy elvezet az okok megértéséig.

Gabriel arkangyal:

Az egyetlen női arkangyal akiről tudok. Az őt körülvevő fénykör réz színű, mint a trombita, amit magával hord. Gabriel, és a hozzá kapcsolódó angyalok, azokat az embereket segítik, akiknek életcéljukhoz hozzátartozik a kommunikáció. Ide tartoznak az írók, a tanárok, az előadók, a színészek, a fényképészek és folytathatnánk. Gabrielhez  fordulj segítségért, ha munkád során, vagy valamilyen helyzetben mások elé kell tárnod ötleteidet és benyomásaidat. Gondolatban idézd meg őt: "Kedves Gabriel, kérlek segíts, hogy a bennem élő igazság megtalálja  a legtökéletesebb kreatív kifejeződési módot. Köszönöm." Gabriel válaszolni fog inspirációk, információk és előre nem sejthető lehetőségek formájában.
Tudatában vagyok annak (írja Doreen Virtue), hogy sok könyv állítása szerint Gabriel hímnemű, más könyvek pedig azt írják, hogy minden angyal nemtelen. Én beszéltem Gabriellel, és láttam őt több alkalommal, és minden kétséget kizáróan női alakban jelentkezett. Sok korai angyali üdvözletet ábrázoló festményen festik le női alakban. Véleményem szerint Gabriel nemét akkor változtatták meg, amikor a Bibliában mindent patriarkálisra fordítottak. Istenre is hímneműként hivatkoznak, holott a Biblia korai változataiban egyszerre nevezték "anyának" és "apának".

Raphael arkangyal:

A gyógyulás és gyógyítás arkangyala. Raphael körülveszi és táplálja az embereket fénykörének smaragdzöldjével. Ő tanítja és motiválja a leendő gyógyítókat, és instrukciókat suttog a sebészek, pszichológusok és más gyógyítók fülébe. Hívd Raphaelt segítségül, ha bármilyen fájdalom ér - fizikai, érzelmi, szerelmi, intellektuális, vagy spirituális. Raphael gyógyulást hozhat széteső házasságokba, függőségeinkre, bánat és veszteség esetén, családi kapcsolatokban és stressz sújtotta életvitelre. Az ilyen problémák általában pozitívan reagálnak Raphael gyógyító érintésére. Egyszerűen mond ki a nevét gondolatban, vagy fogalmazd meg pontosan kérésedet: "Raphael arkangyal, kérlek gyere el hozzám, és segíts abban,hogy könnyebben viseljem a szakítást Tommal. Kérlek, burkolj be gyógyító energiáddal és vezesd cselekedetimet és gondolataimat, hogy meggyógyulhassak."
Raphael a fő védelmezője a turistáknak és utazóknak is. Raphael segít abban, hogy biztonságosan és kényelmesen utazzunk, és a csomagok is megérkezzenek. Amikor feladod a csomagjaidat, kérd Raphaelt, hogy vigyázzon rájuk is. Az utazási angyalokkal együtt munkálkodva kedvezően befolyásolja az örvényléseket, megmutatja az utat, ha eltévedünk, képes a kilyukadt kereket felfújt állapotban tartani, és megakadályozni azt, hogy az autóból kifogyjon az üzemanyag.

Uriel arkangyal:

Uriel arkangyal, akit halványsárga fény vesz körül, mestere annak, hogy harmóniát teremtsen kaotikus helyzetekben. Segít hogy betaláljunk abba belső nyugalomba, ami mindannyiunkban létezik. Uriel segít abban is, hogy megelőzhető vagy minimalizálható legyen a természeti katasztrófák okozta kár, például földrengések, tornádók, árvizek esetén.
Kérd Uriel segítségét, ha életed olyan kaotikus, hogy úgy érzed, összecsapnak fejed fölött a hullámok. Mond a következőt: "Uriel, kérlek segíts, hogy megtapasztalhassam a békét és harmóniát ebben a helyzetben, kérlek segíts semmissé tenni minden elkövetett hibám következményeit."
Uriel megnyugtatja az elmét és az érzelmeket, és harmóniát teremt a kaotikus helyzetekben. Ha pénzügyeid vagy párkapcsolatod szétesőben van, Uriel segít a józan átgondolásban. Így képes leszel megoldást találni problémádra nyugodt, tiszta, összeszedett elmével. Kérd Urielt, hogy simítsa el előtted az utad, valahányszor felkavaró változásokon mész keresztül.

Forrás: Dr. Doreen Virtue: Angyali útmutatás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése