2011. július 11., hétfő

Az álmok, mint az angyali kommunikáció egyik eszköze

Az angyalok számára különösen könnyű a velünk való munka álmainkban. Ilyenkor ugyanis szívünk és tudatunk tökéletesen nyitott az égi üzenetek felé. Éber állapotban elménk annyira tele lehet gondolatokkal, kétségekkel, hogy ezek kizárják az angyali hangokat. Következzen egy egyszerű módszer üzenetek átvételére álmainkban:

  1. Kérd meg az angyalokat, hogy beszéljenek hozzád álmaidban. Kérd az angyalokat, hogy lépjenek be álmaidba, és hozzák el azt az információt, amire szükséged van. Kérd a segítségüket abban, hogy reggel emlékezz az álomra, és a válaszukra. 

  1. Tedd fel a kérdésed. Írd le a kérdést egy darab papírra. Tedd be a papírt a párnád alá. Miután ágyba mész, gondolatban, elalvás előtt többször ismételd el a kérdést. Ezzel beprogramozod a kérdést tudatalattidba, és magaddal viszed álmodba.

  1. Jegyezd le az álmodat rögtön ébredés után. Rögtön, miután felébredsz, írj le mindent, amire emlékszel az álmodból. Még ha eleinte nem is emlékszel sokra, kezd el azzal, amire emlékszel - egy kép, valami amit csináltál, ahogy éreztél, egy szín, egy hang, egy ember. Ahogy leírsz egy kis részletet, az magával fog hozni egy másikat, és így folytatva sokkal többre fogsz emlékezni, mint eleinte gondoltad.

  1. Kérj segítséget álmaid értelmezésében. Kérd meg angyalaidat, segítsenek megérteni, hogyan kapcsolódik az álom az általad feltett kérdéshez. Az álmok természetükből adódóan szimbolikusak, és jelentésük minden egyes ember számára más és más. Néhány univerzális szimbólum mellett az álmaidban megjelenő képeket személy szerint neked küldik az angyalok. Általában nem ütközik túl nagy nehézségekbe az értelmezés. Az angyalok boldogan fognak segíteni mindenben, amit nem világosan értesz. 
Forrás: Dr. Doreen Virtue: Angyali útmutatás

2 megjegyzés:

Unknown írta...

Szeretnék Én lenni az első, aki megjegyzést ír, mivel pár évvel ezelőtt, álmodtam, egy angyallal, akkor még nem foglalkoztam angyalokkal, majd álmomban beszélt hozzám. Nemtudom, szabad itt a megjegyeznem, egy álmot leírnom? Máig nemsikerült álmodnom vele, de érzem, hogy szeretet teljes volt velem! :)

Andi írta...

Persze, nyugodtan oszd meg velünk. Nagyon örülnék neki. :)

Megjegyzés küldése