2011. július 8., péntek

Az angyalok "típusai"

Az angyaloknak három "típusa" létezik:
  • Őrangyalok
  • Arkangyalok
  • "Speciális" angyalok

Őrangyalok:

Mindenkinek van két vagy több őrangyala, akik születésétől fogva mellette vannak. Ezeknek az angyaloknak az a feladatuk, hogy személyesen vigyázzanak ránk, és mindig tudják, mi a legjobb nekünk. Jobban ismernek bennünket, mint mi saját magunkat, egész életünkben követték növekedésünket és fejlődésünket. Az ő küldetésük az, hogy felhasználják kivételes tudásukat rólunk arra, hogy alapvető támogatást és útmutatást nyújtsanak nekünk az egészséges, sikeres élethez.
Amikor az őrangyalokról beszélek előadásaimon (írja Doreen Virtue), valaki mindig megkérdezi: "És mi a helyzet a gonosz emberekkel? Nekik is vannak őrangyalaik?" Ez a kérdés azt feltételezi, hogy el kell nyernünk a kiváltságot, hogy őrangyalunk lehessen. Ez így nem igaz. Isten mindannyiunk mellé küld őrangyalokat születésünkkor, és ők soha nem hagynak el bennünket, nem számít mennyi hibát követünk el. Azok az emberek, akiket gonosznak tartunk, egyszerűen elzárják magukat őrangyalaik tanácsai elől, de az angyalok attól még ott vannak.
Amikor komoly krízisen mész keresztül, és úgy érzed az átlagosnál több égi segítségre van  szükséged, akkor "speciális" angyalokat is hívhatsz segítségül (lentebb olvashatsz ezekről az angyalokról).

Arkangyalok:

Az arkangyalok a "vezető-irányítók", akik a többi angyal munkáját felügyelik. Könnyen felismerhetők, mert magasabbak és nagyobbak, mint a többi angyal, megjelenésük opálosabb és kissé színesebb. Míg a többi angyal általában fehéresen ragyog, addig az arkangyalokat ékes színű fényudvar veszi körül.

"Speciális" angyalok:

Mint az emberek, az angyalok is különféle szakterületekre specializálódnak, hogy jobban tudják segíteni az embereket céljaik elérésében az élet kulcsfontosságú területein. Ilyenek például a romantika angyalai, a munka angyalai, az álmok angyalai, a pénz angyalai, a zene angyalai, az egészség angyalai, a lakás-kereső angyalok, a mechanikai tárgyak angyalai, az utazás angyalai, a biztonság angyalai, a barátságok angyalai, azok az angyalok, akiknek fő feladata a segítségünkre lenni legdrágább céljaink elérésében, és még sokan mások - egy-egy csoport, akik életünk minden területén, minden erőfeszítésünkben segítenek bennünket.
Gyakran már abból tudom (írja Doreen Virtue), hogy egy emberrel mi történik, hogy milyen angyalok veszik körül. Ha valakit a szerelem és romantika angyalai kísérnek, akkor az illető valószínűleg lélektársi kapcsolatot keres. Akit a pénz angyali vesznek körül, az lehet, hogy pénzügyi krízissel küzd, vagy éppen egy milliót nyer a tőzsdén.

Forrás: Dr. Doreen Virtue: Angyali útmutatás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése